Loading...

Info…

/Info…
Info…2018-05-16T20:17:12+00:00

Koi-factor is gespecialiseerd in vijvertuinen, Koi- en vijverbenodigdheden, Japanse Koi en behandeling van koi bij ziekte en/of wonden

Koi-factor is in 2008 opgericht en gespecialiseerd in vijvertuinen, Koi- en vijverbenodigdheden, Japanse Koi en behandeling van koi bij ziekte en/of wonden. Dus eigenlijk kun je voor al je vragen, advies en benodigdheden hierover bij Koi-factor terecht.

Heb je iets nodig voor de Koi of steur? Voor een natuur-, zwem- of koivijver? Wil je wat aan de vijvertuin veranderen of gewoon een nieuwe? Bespreek het vrijblijvend met ons. Wij begeleiden je bij het project daar waar het voor jou nodig/wenselijk is.

Koi-factor heeft een eigen selectie Japanse koi en gaat zelf naar Japan om daar de mooiste Koi in te kopen. Wil je een keer mee? Ook dat kan. Bespreek deze mogelijkheid in de winkel.

Oh ja, voor ik het vergeet. Zo nu en dan worden er workshops georganiseerd. Wanneer je aan bent gemeld voor de nieuwsbrief, word je hierover geïnformeerd.

WINKEL

De winkel zelf is een speciaalzaak waar ‘alles’ te vinden is voor je vijver en Japanse Koi. Wij geven advies op maat en inspireren je om te genieten van je hobby.

CONSULT

Heb je een probleem met de vijver of koi? We komen voor een consult naar je toe.

WEBSHOP

Geen tijd maar wel wat nodig. Bestel dan via onze webshop.

Heb je nog geen vissen en/of vijver maar heb je wel een vijver-idee in je hoofd?

Kom dan langs, bespreek je ideeën en laat je inspireren door de vele mogelijkheden

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.